AcuZonLine

Hjälper friska människor att må ännu bättre

Behandlingar

Är du osäker på vilken behandling du vill ha/ behöver? Lugn, vi tar det på plats, för som oftast så kan det behövas en kombination av många behandlingsformer för att uppnå bästa resultat i din framfart till självläkning.

Enligt lag får man inte ge behandling mot cancer, diabetes eller andra samhällsfarliga smittsamma sjukdomar. Det hindrar dock inte att personer med dessa sjukdomar söker för andra åkommor.


Behandlingarna betalas med Swish eller till Bankgiro, eller genom Boka Direkt när du väljer att boka tid online. Där har du betalningsmöjligheter att betala genom Klarna.

Du kommer få en sms påminnelse 26 timmar innan din bokade tid.

Uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar i förväg, full debitering.


Zonterapi / Reflexologi och Akupunktur och Massage är GODKÄNDA som FRISKVÅRD.

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare ? Vilken tur, Då kan du boka tid hos mig.

 Jag samarbetar också direkt med Actiway.Fot – Zonterapi/

Reflexologi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen upplevs ibland som ”ont-skönt” men avslappnande. Avslutas med en fotmassage.


Medicinsk ansikts Reflexologi med facelift

En mjuk men bestämd behandling på hela ansiktet och skalp, likt en massage. Ansiktsreflexologi används med fördel när man känner sig väldigt stressad eller ”nere”. Den hjälper spända käkar och nacke, stimulerar centrala nervsystemet, ökar blodcirkulationen och frigör smärtlindrande endorfiner.

Vi avslutar behandlingen med ett facelift som gör att hyn blir slätare och får finare lyster


Hand – Reflexologi

Med tryck, drag, noppning och massage gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Om något område signalerar obalans stannar jag upp och behandlar mer ingående på just det området. Behandlingen kan upplevas ibland som ”ont-skönt” men avslappnande. Avslutas med en hand- och underarmsmassage.


100% Success coach

Har dina vägskyltar i livet hamnat fel? Har du kört fast?

Vill du ha en förändring i ditt liv som Individ, på jobbet, vill du byta jobb men vet inte hur du ska klara det, vilsen i din relation, kommer inte vidare i din utveckling i din egna business? Slut på ideér och kraft? Hittar du inte riktigt rätt bland alla vägskyltar där ute i livet och vet inte vilken väg du ska följa?


Vill du få ny energi, nya ideér och nya mentala verktyg att gå vidare med.....då har du kommit rätt.

För du vill väl förverkliga din dröm? Oavsett vad det än är och i vilken skala det än är....så kan du faktiskt hitta tillbaka och leva din dröm istället för att drömma bort ditt liv.


Nu har du möjligheten att ta tag i dig själv och fortsätta leva det liv du vill ha, lösa det där som håller dig tillbaka oavsett var du än befinner dig i livet... Det är Du och bara Du som lever Ditt Liv !

Jag är här för att hjälpa och stötta dig, så in och boka en Coaching tid och börja din resa emot din nya framgång i livet. Känns det spännande?

Jamen då ses vi !


Meditativ massage


Detta är en mjuk och mycket avslappnande beröring på fötter, händer och skalp. Den hjälper dig att stanna upp och ”bara vara” i nuet. En behandling som ger avslappning och möjlighet att stilla sitt sinne.


Öronakupunktur


Öronakupunktur är effektivt vid olika smärttillstånd, inflammationer, akuta tillstånd som ryggskott eller nackspärr och kroniska tillstånd. Har bra effekt vid avvänjning av t. ex. rökning eller sockerberoende. Kan användas som enskild behandling eller som ett komplement till någon annan zonterapibehandling. Öronakupunktur påskyndar självläkning av skador och sjukdomar, är effektivt vid PMS, hormonobalanser, reducerar stress m. m. Under behandlingen masserar jag underben och fot.

Öronakupunktur är också en god tillgång för kroppen tillsammans med övriga behandlingar.

Skulle du av en förmodan inte vilja ha akupunktur med nålar så finna olika akupunkturplåster att få. 


Om man bara vill ha den berömda NADA kombinationen av Öron akupunktur, så utför jag även den.


Lymf massage

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälp din kropp att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet på grund av olika orsaker, tex miljögifter som finns i rikliga mängder, men också av intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag, och dåliga matvanor.  Även gamla operations ärr kan ge stopp i lymfflödet och skapa obalans och ge onödig smärta.

Genom speciell massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att överflödig vätska och slagg förs bort.

Lymfmassage rekommenderas även för gravida ifrån vecka 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla lymfsystemet och blodcirkulationen igång.


""Rekomendation 1-3 gånger, för att sen fortsätta med egenvård. Du kommer bli instruerad hur du gör egenvård av ditt lymfsystem.""


Irisdiagnostik


Undersök kroppen med hjälp av irisdiagnostik

Iridologi, irisdiagnostik, är läran och studerandet av ögats iris. Här tittar man på irisens struktur och färg. Genom att studera en människas iris kan man dra slutsatser rörande:

-Hälsotillstånd

-Välbefinnande

-Näringsstatus

-Organsvagheter

-Karaktärsdrag

-Känslomässig balans


Hur fungerar irisdiagnostik? Från kroppens vävnader och organ löper hundratusentals nervtrådar ut till fingrar, tår och ögon, där de slutar. Om någon av kroppens delar skulle lida av en underfunktion kan man se detta i kroppens yttre nervändar, nämligen i ögonens iris. Det går att förklara som att ett nedsatt organ eller en kroppsfunktion påverkar sina nerver. Det i sin tur leder till att nervändan i den vävnaden förtvinar, ungefär som ett löv vissnar. När detta sker påverkas vävnaden i iris i motsvarande organzon.

Inom iridologi speglar ögonen hela kroppens hälsotillstånd. 

Ögats olika delar är kopplade till olika delar av kroppen. Kroppens organ, körtlar, nervsystem, cirkulation, lymfsystemet, mage och tarmar har en speciell plats i ögat. Genom att studera irisen kan man upptäcka obalanser och dysfunktioner i kroppen.

Irisdiagnostik är ingen behandlingsmetod utan en undersökningsmetod. Det är ett skonsamt sätt att identifiera nedärvd styrka och svaghet i kroppen. Genom att diagnostisera iris kan man se dessa och hjälpa kroppen genom näring och andra naturmetoder inom alternativ medicin.


Medlem i SFKM

Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin Välj det som passar dig bäst. Är du osäker , lämna mig gärna ett meddelande på 

email [email protected] eller på telefon 070-56 57 554

med namn och telefonnummer, så hör jag av mig till dig så fort jag kan.